Nieuw banden apparatuur bij Damen Motoren

Wij hebben flink geïnvesteerd in nieuwe bandenapparatuur om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo is er een nieuwe Banden De en Montage machine waarbij uw velg in principe onbeschadigd blijft, dit door de in toenemende mate gebruik van laag profiel en verstevigde banden die enorm veel van een machine eisen.

Voorzien van de nieuwste technieken

De nieuwe machine is voorzien van een zg montage arm, deze helpt de band in het diepe velg bed te houden waardoor een soepele montage een fluitje van een cent is.
Elektronisch balanceren is nu ook mogelijk. Onze voorkeur heeft nog steeds de montage bok zoals ook gebruikt in de racerij maar met name erg brede wielen en in voorkomende gevallen autobanden worden op de nieuwe machine gedaan, balanceermachine is compleet met alle opspan toolling aangekocht.

Interesse in onze diensten

Kom vrijblijvend langs om prijs op te vragen voor uw nieuwe tweewieler banden, uit voorraad of snel leverbaar. Banden elders goedkoper te koop? Geen Probleem wij verzorgen graag voor u de vak kundige montage. Vanaf heden staat het afvoeren ven de banden apart vermeld op de factuur compleet met km stand van uw voertuig zodat u inzicht heeft in de slijtage.